Hrvatska

Slovenija

Nemačka

Rusija

Bugarska

madjarska.jpg

Italija

Francuska

Rumunija

Češka

turska.jpg

Holandija

Švedka

Danska

finland.jpg

Norveska

estonija.jpg

albanija.jpg

galicija.jpg

malta.jpg

tajland.jpg

Vi ste na stranici: Home › Vesti › Vesti

Vesti

.

PREDSTOJEĆI I PRETHODNI DOGAĐAJI

Budi svoj u Valjevu

Budi svoj radionice pod nazivom Budi smiren i Budi jak za mlade bez roditeljskog staranja se održavaju 5. novembra 2016. u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Valjevo. Na ovim radionicama mladi iz hraniteljskih porodica će moći da se upoznaju sa veštinama i tehnikama na koji način da predstave sebe i svoje ideje kao i način da izbegavaju i razrešavaju konfliktne situacije na miran način.

Radionica „Budi izabran" u Aranđelovcu

Mladi iz hraniteljskih porodica sa područja Centra za socijalni rad Aranđelovac, prisustvovali su danas radionici „Budi izabran“ u okviru koje su, uz pomoć relevantnih predavača, imali priliku da nauče kako da napišu radnu biografiju kao i da se što bolje pripreme za intervju za posao. Za polaznike projekta iz Aranđelovca, ovo je završni, sedmi u ciklusu, trening koji se realizuje u okviru projekta „Budi svoj“, čiji je Vojvođanska banka generalni donator.

Planovi

Planirano je i pravovremeno uspostavljanje saradnje i partnerstava, sa privrednim društvima, udruženjima, univerzitetima, medijskim ustanovama, fondacijama i pojedincima zarad obezbeđivanja podrške i sredstava neophodnih za uspešnost projekta.back next

Poslednje Facebook objave