Hrvatska

Slovenija

Nemačka

Rusija

Bugarska

madjarska.jpg

Italija

Francuska

Rumunija

Češka

turska.jpg

Holandija

Švedka

Danska

finland.jpg

Norveska

estonija.jpg

albanija.jpg

galicija.jpg

malta.jpg

tajland.jpg

Vi ste na stranici: Home › Događaji › Događaji

Događaji5.marta 2018 se održava događaj Predstavi sVe u Valjevu u velikoj sali Opštine Valjevo, Karađorđeva 64, Valjevo. Ovim putem vas pozivamo da prisustvujete događaju!30. januara 2018 se održava događaj Predstavi sVe u Ćupriji u sali PIO Fonda, Trg slobode 1 sa početkom u 12 časova. Pozivamo Vas da prisustvujete događaju!

25.12 održana je  druga radionica Predstavi sVe u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Ćuprija sa mladima bez roditeljskog staranja koji uskoro napuštaju sistem socijalne zaštite i u potrazi su za prvim zaposlenjem. Prvoj radionici je prisustvovalo petnaestoro mladih.

18.12 se održana je  prva radionica Predstavi sVe u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Ćuprija sa mladima bez roditeljskog staranja koji uskoro napuštaju sistem socijalne zaštite i u potrazi su za prvim zaposlenjem.


21.11. i 22.11 je održana radionice za mlade bez roditeljskog staranja iz Beograda kako bi se predstavili na događaju Predstavi sVe u okviru projekta Budi svoj koji će se održati početkom februara 2018.godine. 


5.10.2017  Mladi bez roditelja predstavljeni poslodavcima u Novom Sadu. "Predstavi sVe" deo je projekta "Budi svoj" koji za cilj ima da pomogne mladima bez roditeljskog staranja i deci palih boraca da lakše pronađu prvi posao.


11.7.2017  U okviru projekta Budi svoj - Fondacije Uključi se, mladi bez roditeljskog staranja su imali priliku da se predstave potencijalnim poslodavcima na događaju „Predstavi sVe“ održanom u Skupštini grada Niša. U okviru istog događaja, članovi lokalnog privrednog sektora su, osim upoznavanja sa kandidatima, mogli da saznaju sve o subvencijama i značaju zapošljavanja mladih iz ove kategorije. Događaju su takođe prisustvovali direktorka Centra za porodični smeštaj i usvojenje Niš - Violeta Blagojević, direktor Regionalne privredne komore Niš - Aleksandar Milićević, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Filijale Niš - Boban Matić, direktorka Sektora za društveno odgovorno poslovanje Vojvođanske banke .- Zorica Džida i koordinatorka projekta Budi svoj - Milena Jakšić.


22.03.2017. Organizovano je besplatno testiranje znanja iz engleskog jezika u školi stranih jezika za jednu mladu osobu koja se nalazi na hraniteljstvu. U toku maja biće organizovano besplatno pohađanje časova za engleski jezik za ovu mladu osobu.


16.03.2017. Organizovana je prezentacija kompanije Media S povodom obavljanja stručne prakse za mlade iz hraniteljskih porodica iz Centra za porodični smeštaj i usvojenje Beograd. Troje mladih će u narednom periodu obavljati praksu u ovoj kompaniji.

 

16.03.2017. se održava sedma radionica za mlade iz hraniteljskih porodica sa područja Centra za socijalni rad Zrenjanin u Domu kulture u Zrenjaninu.

02.03.2017. se održava šesta radionica za mlade iz hraniteljskih porodica u Centru za socijalni rad Zrenjanin.

20.02.2017. Sedma radionica za mlade iz hraniteljskih porodica se održava u  Centru za porodični smeštaj i usvojenje Kragujevac.

13.02.2017. Četvrta i peta radionica za mlade bez roditeljskog staranja se održava u Centru za socijalni rad Zrenjanin.

 24.01.2017. se održava sedma, poslednja u nizu radionica za mlade iz hraniteljskih porodica u SOS Dečijem seluKraljevu u saradnji sa Centrom za socijalni rad Kraljevo.

21.01.2017. se održava peta i šesta radionica u Zajednici mladih u Kraljevu koja se nalazi u sklopu SOS Dečijeg sela u Kraljevu u saradnji sa Centrom za socijalni rad Kraljevo.

22.12.2016. se održava sedma, poslednja u ciklusu radionica za mlade iz Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja u Pančevu i mlade iz hraniteljskih porodica sa područja Centra za socijalni rad Pančevo.

17.12.2016. se održava četvrta i peta radionica za mlade bez roditeljskog staranja u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Kragujevac

10.12.2016. se održava treća i četvrta radionica za mlade bez roditeljskog staranja u Zajednici mladih koja je u sklopu SOS Dečijeg sela u Kraljevu.

06.12.2016. se održava sedma, poslednja u ciklusu radionica za mlade bez roditeljskog staranja u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Šabac.

05.12.2016. se održava druga i treća radionica za mlade bez roditeljskog staranja u Centru za socijalni rad u Zrenjaninu u saradnji sa Centrom za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad.

29.11.2016. se održava peta i šesta radionica radionica za mlade bez roditeljskog staranja u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Šabac.

25.11.2016. se održava prva i druga radionica za decu bez roditeljskog staranja u SOD Dečijem selu u Kraljevu kao i intervjuisanje mladih za potrebe baze podataka koje obavljamo u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

24.11.2016. se održava prva  radionica za decu bez roditeljskog staranja u Centru za socijalni rad Zrenjanin, kao i intervjuisanje mladih za potrebe baze podataka koje obavljamo u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

23.11.2016. se održava sedma, poslednja edukativna radionica za mlade bez roditeljskog staranja u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Miloševac.

19.11.2016. se održava četvrta i peta radionica u Domu Spomenak u Pančevu za mlade bez roditeljskog staranja.

18.11.2016. se održava završna edukativna radionica za polaznike projekta Budi svoj iz Valjeva, koja se realizuje sa ciljem da mlade bez roditeljskog staranja nauči kako da pišu radnu biografiju i da se što bolje pripreme za razgovor za posao. Gost predavač na radionici biće stručnjak iz oblasti regrutovanja zaposlenih.

15.11.2016. se održava druga i treća radionica za decu bez roditeljskog staranja u Dečijem Domu Mladost u Kragujevcu.

14.11.2016. se održava treća i četvrta radionica za decu bez roditeljskog staranja u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Šabac.

09.11.2016. se održava peta radionica za decu bez roditeljskog staranja u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Miloševac.

05.11.2016. se održava peta i šesta radionica za decu bez roditeljskog staranja u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Beograd - Radna jedinica Valjevo.

29.10.2016. se održava druga i treća radionica za decu bez roditeljskog staranja u Domu Spomenak u Pančevu.

25.10.2016. se održava treća i četvrta radionica za decu bez roditeljskog staranja u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Miloševac.

25.10.2016. se održava sedma radionica za decu bez roditeljskog staranja u Centru za socijalni rad Novi Sad u saradnji sa Centrom za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad.

22.10.2016. se održava treća i četvrta radionica za decu bez roditeljskog staranja u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Beograd - Radna jedinica Valjevo.

PREDSTOJEĆI I PRETHODNI DOGAĐAJI

Budi svoj u Valjevu

Budi svoj radionice pod nazivom Budi smiren i Budi jak za mlade bez roditeljskog staranja se održavaju 5. novembra 2016. u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Valjevo. Na ovim radionicama mladi iz hraniteljskih porodica će moći da se upoznaju sa veštinama i tehnikama na koji način da predstave sebe i svoje ideje kao i način da izbegavaju i razrešavaju konfliktne situacije na miran način.

Radionica „Budi izabran" u Aranđelovcu

Mladi iz hraniteljskih porodica sa područja Centra za socijalni rad Aranđelovac, prisustvovali su danas radionici „Budi izabran“ u okviru koje su, uz pomoć relevantnih predavača, imali priliku da nauče kako da napišu radnu biografiju kao i da se što bolje pripreme za intervju za posao. Za polaznike projekta iz Aranđelovca, ovo je završni, sedmi u ciklusu, trening koji se realizuje u okviru projekta „Budi svoj“, čiji je Vojvođanska banka generalni donator.

Planovi

Planirano je i pravovremeno uspostavljanje saradnje i partnerstava, sa privrednim društvima, udruženjima, univerzitetima, medijskim ustanovama, fondacijama i pojedincima zarad obezbeđivanja podrške i sredstava neophodnih za uspešnost projekta.back next

Poslednje Facebook objave